STILLING

Grafisk Design Student Assistant

FRIST
SØG STILLING

Algorize søger en Grafisk Design Student Assistant, som kan supportere os fra vores kontor i Parken, København Ø Som en del af Algorize vil du arbejde direkte med nogle af landets mest ambitiøse startups, og få indblik i, hvordan vi arbejder med kunder på et globalt plan – både i Danmark, resten af Europa og USA.

Du bliver fra dag ét en vigtig del af Algorize teamet, med henblik på at udfolde dine grafiske evner til at øge performance af vores kunders Meta annoncer og kommercielle email. Vi klæder dig på med metodikker og frameworks, mens der bliver givet plads til at sætte dit eget præg på din arbejdsdag og udvikling.

Hos Algorize får du en unik mulighed for at se effekten af det grafiske arbejde du brænder for. Din rolle vil bestå i at designe og udvikle grafiske løsninger der løfter kvaliteten af kundernes annoncer og email flows. Hos Algorize arbejdes der data-drevet, derfor giver vi dig et unikt indblik i de performance-metrics der fokuseres på for at vurdere effekten af de grafiske tiltag du foretager.

Vi ser gerne at du arbejder 2 dage (15 timer) om ugen, enten fra vores kontor i København eller hjemmefra. Vi tilbyder fuld fleksibilitet i perioder med eksamener mm.

Ifbm. din ansøgning ser vi gerne at du fremsender en portefølje eller eksempler på grafisk arbejde du har lavet.

Arbejdsopgaver:


Din profil:


Vi tilbyder:

Hos Algorize kommer du til at arbejde i København (Lergravsparken), en del af Blazar Capitals domicil, hvor du arbejder side om side med en masse spændende og vækstende brands. 

Vi er et lille team, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter nylæring, for at sikre at vi er de forreste i vores felt.

Vi har et direkte samarbejde med Blazar Capital, hvor du herigennem får lov til at arbejde med nogle af landets mest prominente og ambitiøse startups.

Uden for virksomheden arbejder vi også på at udvikle os personligt og udfordre os selv med personlige mål. Du bliver altså en del af et team, der både kan være med til at skubbe dig frem professionelt og personligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning til
Mark Thom
mark@algorize.dk
+45 23 95 17 44