Algorize & Arnstedt

Velkommen til "Algorize & Arnstedt" – et videopodcast, hvor vi dykker ned i de inspirerende historier og skarpe indsigt fra nogle af de mest passionerede personligheder i erhvervslivet. Vores gæster deler åbent om deres karriereveje, personlige triumfer og udfordringer, og giver et unikt indblik i deres tilgang til marketingstrategier.
I vores solo episoder, ledet af Mark Thom og Christian Arnstedt, udforsker vi dybdegående marketingtips og erfaringer, som du direkte kan anvende i din egen forretning.

Listen on

Apple Podcasts

Listen on

Youtube

Listen on

Spotify

Podcast Episoder

Søg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Algorize & Arnstedt | Episode #2 - Christians Iværksætterrejse & Blazar Capital

I denne episode af “Algorize & Arnstedt” – dykker vi ned i Christians iværksætterrejse, hans tip til den nye iværksætter, hvad der drev hans beslutning om at stoppe i Løvens Hule, og ikke mindst hvornår de i Blazar Capital investerer interne medarbejdere vs. outsourcing. Lyt med og få inspirerende tips og skarpe indsigter fra Christian og Algorize.

Generel/Blandet

Email Marketing

Algorize & Arnstedt | Episode #1: B2B Marketing Tendenser til 2024 m. Dansk Erhverv

I denne episode har vi fået besøg af Carsten Rose Lundberg, Head of Digital Commerce hos Dansk Erhverv, bringer de nyeste indsigter fra B2B Ehandelsrapporten og meget mere.

B2B

Har du nogle spørgsmål til vores værter?

Har du nogle spørgsmål til vores værter? Indsend dine spørgsmål eller problemstillinger, som du godt kunne tænke dig at vi tager op. Vi tilføjer løbende en Q&A sektion til vores podcast, og vil forsøge at besvare de mest relevante og hyppigt stillede spørgsmål. Hvis ikke vi tager spørgsmålet op i en episode, modtager du som minimum et svar på mail fra en af vores værter. Vi tager også gerne imod ris og ros, samt forslag til fremtidige emner.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Skal vi hjælpe dig i gang?

Vi rådgiver altid ud fra det konkrete behov, og tilbyder en gratis uforpligtende analyse af dit nuværende setup.

+45 23 95 17 44

mark@algorize.dk

Mark Sarinesen Thom - Algorize

Mark Thom

Partner @ Algorize