Vores process

1. Analyse

Vi tager et dyk ned i din nuværende annoncekonto og danner et overblik over den aktuelle situation.

2. Strategi & planlægning

Vi kortlægger sammen med dig, den optimale strategi for fremtiden, med udgangspunkt i dine forretningsmål.

3. Opsætning af kampagner

Baseret på den kortlagte strategi, bygger vi kampagnerne, og sætter initielle tests op - herunder annonceformater, tekster, målgrupper mm. De indledende resultater vil i høj grad indikere skaleringsmulighederne og retningen for den næstkommende periode.

4. Løbende drift og skalering

Vi optimerer løbende på de opsatte kampagner og præsenterer dig løbende for udviklingsmuligheder, med henblik på at øge omsætningen inden for dine profitmarginer.

Vi er certificerede Meta partnere

Skræddersy dine budskaber

Lige så vigtigt som det er at forstå kunderejsen dine kunder er på før, under og efter køb. Lige så vigtigt er det at bruge den forståelse til din virksomheds fordel og derved øge sandsynligheden for at påvirke købsbeslutningen hos forbrugerne i din målgruppe.

Derfor arbejder vi med en skræddersyet kunderejse der tager højde for, hvordan din virksomhed kan opnå de bedst mulige resultater.
Udtalelse fra Christian Arnstedt om Algorize.
Selvom vi var allerede var tilfredse med vores daværende bureau og tilgang, blev vi udfordret i en sådan grad, at vi hurtigt kunne se, at der ikke bare var tale om endnu et bureau, som prøver at sælge den “gyldne nøgle” til succes på Facebook - men at der faktisk var en del praktiske ting at tage fat i. 

Efter vi gik i gang med samarbejdet, oplevede jeg i løbet af kort tid en god tæt dialog og forbedrede resultater. De satte sig godt og hurtigt ind i den strategiske del af vores forretning, som spiller en vigtig rolle for REC. 5 måneder efter står vi med en succesfuld lancering af RWB kollektionen, samt markant flere konverteringer fra SoMe end vi før har haft. 

Jeg kan klart anbefale at tage fat i Algorize, hvis man ønsker at udfordre sin status quo, når det kommer til Facebook annoncering.

Gürcan Bozdogan

Marketing & Campaign Manager, REC Watches

Skal vi løfte din online annoncering?

Vi rådgiver altid ud fra det konkrete behov, og tilbyder en gratis uforpligtende analyse af dit nuværende setup.

+45 23 95 17 44

mark@algorize.dk

Mark Sarinesen Thom - Algorize

Mark Thom

Partner @ Algorize