Pas Normal Studios

Online vækst med brandet i centrum

Lige ud af den digitale landevej med den danske cykelsensation

Med brandet i centrum


Med hovedsæde i København har Pas Normal Studios skabt et helt nyt syn på, hvordan teknisk cykeltøj af højeste kvalitet kan være med helt fremme på modescenen. Dette kan kun lade sig gøre ved hjælp af innovative designs, brand collabs, og ikke mindst anvendelsen af revolutionerende produktionsmetoder. På trods af denne moderne tilgang gør brandet meget ud af at ære cykelsportens traditioner, dog med et helt nyt twist af mønstre og farver, som normalt kun hører til i fashion-industrien. Denne helt unikke approach har betydet, at Pas Normal Studios i løbet af få år har etableret sig, som én af cykelindustriens helt store spillere, og med forhandlere i alle verdenshjørner.

En helt ny tilgang til online skalering


Pas Normal Studios henvendte sig til Algorize på et tidspunkt, hvor virksomheden stort set ikke tidligere havde investeret betydelige summer i online marketing. Årsagerne til dette var mange, men den altoverskyggende grund var, at tilgangen skulle være den helt rigtige, når tiden var inde. Dette skyldtes særligt, at Pas Normal Studios havde brugt en årrække på at opbygge og værne om sit brand, hvilket for alt i verden ikke måtte blive påvirket af jagten på yderligere vækst online. Derfor blev udgangspunktet for den nye online strategi skabt efter en omfattende analysefase, hvor Algorize teamet, i samarbejde med nøglemedarbejdere fra Pas Normal Studios, fik fastlagt hvilke kanaler og markeder der skulle være fokus fra start.

Udover strategisk rådgivning og løbende eksekvering står vi for oplæring og sparring med in-house marketing medarbejdere. På den måde sikrer vi, at de løbende kampagner, lanceringer og optimeringer overholder kravene for bedst mulig performance. Derudover var det essentielt, at vi fik udarbejdet et performance dashboard, der kunne kickstarte virksomhedens arbejde med data via et simpelt og værdifuldt overblik over performance fra de forskellige markeder og kanaler.

Kanaler: Meta, Email & Google  

Nøgletal fra samarbejdet

57%
Year over Year vækst af online omsætning
32%
Year over Year vækst af antal besøgende
16
Markeder etableret
Udtalelse fra Christian Arnstedt om Algorize.

Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde med Algorize. Samarbejdet har ført til mange værdifulde indsigter i vores digitale marketing kampagner, men også været med til at grundlægge vores struktur for digital skalering. Den samlede online omsætning har flotte væksttal, og det fundament Algorize har været med til at skabe har sikret os et stærkt udgangspunkt for vores skalering af betalte kanaler.

Kasper Emil Klausen

Performance Marketing Manager, Pas Normal Studios

Forrige

/

Næste

Skal vi også løfte din annoncering?

Vi rådgiver altid ud fra det konkrete behov, og tilbyder en gratis uforpligtende analyse af dit nuværende setup.

+45 23 95 17 44

mark@algorize.dk

Mark Thom

Partner & Konsulent