STILLING

Digital Marketing Associate

FRIST
March 1, 2024
SØG STILLING

Om Jobbet

Vi søger en Digital Marketing Associate, som kan arbejde fuldtid fra vores kontor i København (Lergravsparken), en del af Blazar Capitals domicil.  Som en del af Algorize vil du arbejde direkte med nogle af landets mest ambitiøse startups, og få indblik i, hvordan vi arbejder med kunder på et globalt plan – både i Danmark, resten af Europa og USA.

Du kommer til at arbejde side om side med Algorizes founders, med henblik på at udvikle de digitale løsninger, som vi tilbyder vores kunder. Vi klæder dig på med metodikker og frameworks, mens der bliver givet meget plads til at sætte dit eget præg på din arbejdsdag og udvikling.

Du vil få ansvaret for en blandet portefølje af eksisterende og nye kunder – hovedsageligt webshops. Din rolle vil bestå i at forme og eksekvere på digitale strategier indenfor betalt annoncering på Facebook/Instagram, samt marketing automation via e-mail markedsføring.

Arbejdsopgaver

Din profil

Du har en reflekterende tilgang til dit arbejde, og danner selvstændige meninger på baggrund af dine refleksioner. I Algorize har vi en konstruktiv tilgang til samarbejder, og vi tør godt at sige imod, hvis vi mener, at der er en bedre måde at nå til målet på. Du skal derfor være selvsikker nok i dit felt og dine evner, til at du kan indgå i en dialog med en kunde, se mulighederne, og udpensle disse muligheder. 

Vi tilbyder

Hos Algorize kommer du til at arbejde i København (Lergravsparken), en del af Blazar Capitals domicil, hvor du arbejder side om side med en masse spændende og vækstende brands. 

Vi er et lille team, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter nylæring, for at sikre at vi er de forreste i vores felt.

Vi har et direkte samarbejde med Blazar Capital og Christian Arnstedt, hvor du herigennem får lov til at arbejde med nogle af landets mest prominente og ambitiøse startups.

Uden for virksomheden arbejder vi også på at udvikle os personligt og udfordre os selv med personlige mål. Du bliver altså en del af et team, der både kan være med til at skubbe dig frem professionelt og personligt.

Løn vurderes efter kvalifikationer.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning til
Mark Thom
mark@algorize.dk
+45 23 95 17 44